El Ple Municipal de Pineda aprova noves beques per a la pràctica de l’esport extraescolar

El nou ajut va destinat a infants de 6 a 12 anys d’unitats familiars amb rendes baixes Les noves beques cobriran fins al 90% de la quota de l’activitat esportiva.

El Ple Municipal celebrat ahir dijous 28 va aprovar per unanimitat les noves beques per a la pràctica de l’esport extraescolar organitzat per entitats esportives o AMPAS de Pineda de Mar. Aquestes noves beques van adreçades a infants d’entre 6 i 12 anys integrants d’unitats familiars amb rendes baixes. L’objectiu d’aquest ajut és que la situació econòmica de la família no impedeixi la pràctica esportiva d’aquests menors.

 

Les noves beques per a la pràctica de l’esport extraescolar donen resposta a la demanda que estaven realitzant tant famílies com també clubs esportius, que havien informat l’ajuntament de les dificultats que tenen algunes famílies a l’hora de satisfer les quotes per realitzar activitats físiques.

 

Està previst que la convocatòria d’aquestes beques s’obri al maig. Els sol·licitants hauran de tenir entre 6 i 12 anys, empadronats a Pineda, estar cursant primària i inscrits en una activitat esportiva organitzada per una AMPA o entitat esportiva de Pineda de Mar. La beca pot cobrir fins a un 90% del cost de l’activitat amb un import mínim de 50 € i un màxim de 270 €.