Presentació de l’exposició «Pertegaz a Pineda»

• La Fundació Tharrats d’Art Gràfic acull fins a l’1 de setembre l’exposició «Pertegaz a Pineda» amb 17 peces del dissenyador Manuel Pertegaz • La presentació tindrà lloc dissabte 30 de març a les 12 h

Aquest dissabte 30 de març es presenta «Pertegaz a Pineda», l’exposició que acollirà la Fundació Tharrats d’Art Gràfic fins al pròxim 1 de setembre. L’acte tindrà lloc a l’auditori de Can Comas a les 12 h amb l’assistència de l’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; el regidor de cultura, Santiago Macip; el comissari de l’exposició, Javier Hernández; i la neboda de Manuel Pertegaz, Sionín Caus Pertegaz. Seguidament, a les 12.30 s’obrirà l’exposició al públic.

                                                                                                       

La relació del dissenyador Manuel Pertegaz amb Pineda de Mar s’inicia quan ja era reconegut internacionalment. L’any 1961 adquireix la Torre de Sant Jaume, emblema històric de Pineda i del Maresme que el geni de l’alta costura va convertir en espai de creació, reflexió i trobada amb altres artistes.

 

L’exposició compta amb un total de 17 vestits icònics de Manuel Pertegaz, que comprenen diferents èpoques, des dels anys 50 i 60 als 90. El visitant també hi trobarà referències de la relació del geni amb Pineda i un espai audiovisual dedicat al dissenyador.

 

«Pertegaz a Pineda» es podrà visitar fins a l’1 de setembre de 2019 a la sala d’exposicions de la Fundació Tharrats d’Art Gràfic, edifici Can Comas. Horaris dijous i divendres de 18 a 20 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 18 a 20 h, i diumenges i festius de 10 a 14 h.

 

 

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts