Pineda Mar de Flors comptarà amb un concurs de pintura ràpida

La tercera mostra d'art en Flor de Pineda es celebrarà enguany els dies 13 i 14 d'abril. La temàtica del 1r Concurs de pintura ràpida seran les pròpies instal·lacions artístiques del certamen.

Pineda celebrarà els propers dies 13 i 14 d’abril la tercera edició del «Pineda Mar de Flors», la mostra d’art en flor que engalana els espais més emblemàtics del municipi amb creacions artístiques. Els espais que s’ornamentaran aquest any són les places Catalunya, de l’Àncora, Sant Pere Pescador, Palmeres, Mèlies, Can Jalpí, l’església de Santa Maria de Pineda, Can Comas, l’Antiga Biblioteca i les barques dels pescadors de Pineda.

 

Coincidint amb el certamen també s’ha organitzat el 1r Concurs de pintura ràpida Pineda Mar de Flors. D’inscripció gratuïta i oberta a tothom, el concurs es celebrarà dissabte 13. Els participants es poden apuntar al concurs a Can Comas el mateix dissabte des de les 8 fins a les 10 h i podran entregar les seves obres fins a les 14 h. Consulta les bases del concurs en el document adjunt.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts