El pavelló municipal Nino Buscató acull la 10a edició de la Gimnastrada

Es realitzaran gairebé 80 exhibicions en les 5 hores que durarà l’acte. Hi participen centres educatius de Pineda i rodalies i també entitats esportives i de lleure.

El pavelló municipal Nino Buscató acull durant tot el matí d’avui dijous una nova edició de la Gimnastrada, que enguany arriba a la seva edició número 10. La Gimnastrada, organitzada per l’Institut Joan Coromines de Pineda de Mar, porta als dos escenaris que s’habiliten a l’equipament esportiu un total de 78 exhibicions d’activitats esportives amb acompanyament musical dels centres educatius i entitats de Pineda i rodalies.

 

Es realitzaran exhibicions de ball de tota mena (des de salsa i batxata, a rock i música dance, passant per paso doble o sevillanes), acrosport i acrodance, zumba, crossfit, gimnàstica i teatre musical entre d’altres. Les exhibicions són a càrrec dels centres educatius i entitats participants. De Pineda de Mar hi participen els instituts Joan Coromines, Euclides i Pineda, Escola Mediterrània i Aloc. També participaran altres centres de Mataró, Canovelles, Sant Pol de Mar i Palafolls.

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts