El govern municipal porta al Ple d’avui el projecte de climatització de l’Escola Bressol de Mar

El projecte preveu la instal•lació d’aparells de climatització a totes les aules de l’Escola. Un cop aprovat i licitat el projecte, les obres podrien finalitzar-se per aquest estiu.

Avui a les 19.30 es celebra Ple Municipal a Pineda. Entre altres qüestions, el govern municipal (PSC) presentarà per a la seva aprovació el projecte de  climatització de la llar d’infants Bressol de Mar. El cost d’aquest projecte s’ha fixat en 164.810,25€ com a màxim i s’espera que, si s’aprova en aquest ple, un cop licitades les obres puguin estar enllestides pels mesos d’estiu.

 

L’Escola Bressol de Mar està situada al carrer Sant Jordi 106, i compta amb 115 places per acollir infants de 0 a 3 anys. El projecte respon a la demanda de les persones usuàries per tal de millorar la temperatura del recinte durant els mesos de més calor, ja que els cursos s’allarguen per la programació de casals d’estiu. Fa dos anys tant a l’escola Bressol de Mar (Can Bel)  com l’escola Marinada (Poblenou)  s’hi van fer actuacions de millora de climatització.  Un cop avaluades, s’ha pogut comprovar que  van ser insuficients per a Bressol de Mar degut al tipus de construcció modular i perquè no compta amb edificacions al voltant que li facin ombra, cosa que si succeeix a Marinada.

 

El projecte contempla la instal·lació d’aparells de climatització energèticament eficients en totes les aules i dependències de l’escola. A més a més també s’inclouen millores en les instal·lacions de renovació d’aire de les diferents estances.

Arxius adjunts