La Web de l’Ajuntament de Pineda millora en la puntuació del Mapa InfoParticipa

En els darrers 4 anys la nota obtinguda d’aquest indicador de govern obert i transparència ha millorat des del 44,23 al 82,69%.  La nova web de l’Ajuntament, a punt d’entrar en funcionament.

La pàgina web de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha millorat en nota aquest 2018 del Mapa InfoParticipa. Concretament ha passat de complir el 44,23% dels indicadors al 82,69%. El Mapa InfoParticipa avalua la informació que

ofereixen els ajuntaments a travès de les seves pàgines web, amb l’objectiu de promoure millores en aquestes fonts d’informació pública. Any rere anys s’analitzen les webs municipals de tot el territori espanyol perquè compleixin un total de 52 indicadors adaptats a les lleis de transparència.

 

A punt d’entrar en funcionament la nova web municipal

 

Paral·lelament a la feina de millora de la web actual, en els darrers mesos tots els departaments de l’Ajuntament estan treballant en els continguts de la nova web municipal. El nou portal s’estrenarà ben aviat, serà molt més àgil i intuïtiu, adaptat a dispositius mòbils i amb una informació més completa dels diferents serveis, tràmits, gestions i actualitat que rodegen al consistori.