El Centre Innova presenta nous cursos de formació

Hi destaca la càpsula formativa «Eines per professionalitzar la figura del guia turístic». Tots els nous cursos són gratuïts i van dirigits tant a persones desocupades com en actiu que vulguin millorar les seves competències professionals.

El Centre Innova ha preparat pels següents mesos un seguit de cursos de formació dirigits tant a persones ocupades com a persones desocupades. Aquests cursos són propis o bé s’organitzen amb el suport d’altres administracions i organitzacions. Entre aquests cursos destaca la càpsula formativa «Eines per professionalitzar la figura del guia turístic», formació gratuïta de 16 hores destinada tant a treballadors com a desocupats o estudiants.

 

Destinats principalment a persones en actiu trobem les formacions en col·laboració amb la Pimec, amb cursos variats de xarxes socials, resolució de conflictes, gestió d’impostos per autònoms, IRPF, cocteleria o maridatge entre d’altres.

 

Per últim també trobem formació de capacitació professional destinada tant a persones desocupades com ocupades que vulguin millorar en la seva competència professional: alfabetització digital, canals de cerca de feina digitals, preparació del currículum i d’entrevistes de feina, monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, vetllador/a per a infants i joves amb necessitats educatives especials, atenció al client, emmagatzematge, etc.

 

Durant el 2018 el Centre Innova ha realitzat un total de 1587 hores de formació en diferents àmbits i per a diferents col·lectius. Per més informació i inscripcions als cursos podeu posar-vos en contacte amb el Centre Innova al telèfon 93 767 15 60, extensió 4301 o presencialment al carrer Torres Quevedo, 16.

 

 

 

 

 

Arxius adjunts