Es presenta la tercera edició del Pineda Mar de Flors

Pineda Mar de Flors tindrà lloc el 13 i 14 d’abril. Com a novetat, enguany es vol dedicar un espai del recorregut per una peça col·laborativa entre les escoles de Pineda i Poblenou.

 

  • Pineda Mar de Flors tindrà lloc el 13 i 14 d’abril.

 

  • Com a novetat, enguany es vol dedicar un espai del recorregut per una peça col·laborativa entre les escoles de Pineda i Poblenou.

 

Pineda Mar de Flors, la mostra creativa d’art en flor celebrada a Pineda de Mar, arriba a la tercera edició. Aquest any el certamen s’avança al cap de setmana del 13 i 14 d’abril. Durant els dies de la mostra, artistes florals engalanaran els racons més icònics de Pineda de Mar com l’església de Santa Maria, Plaça Catalunya, Can Comas, Plaça de Sant Pere Pescador i Plaça de les Palmeres.

 

Aquest any com a novetat les escoles de Pineda Centre i Poblenou tindran un espai conjunt de participació en la mostra. A banda també cal destacar la participació dels comerços i restaurants del municipi decorant els seus aparadors amb motius florals o preparant per a l’ocasió plats amb flors.

 

 

La mostra d’art en flor es vol consolidar com una activitat més del calendari cultural municipal. La darrera edició va emplenar els carrers i places de Pineda de propis i visitants, que no es van voler perdre les nou composicions florals distribuïdes pel poble. També hi varen participar 35 comerços i restaurants de Pineda.

 

 

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts