Pineda de Mar present al Salon Des Vacances de Brussel·les

El Saló de Vacances de Brussel·les és la fira del turisme més important a Bèlgica, amb uns 100.000 visitants per edició. El turista belga s’adequa perfectament a l’oferta turística de Pineda


Pineda estarà present per quart any consecutiu a la fira de turisme internacional a Bèlgica Salon des Vacances de Bruxelles. Durant els dies 7, 8, 9 i 10 de febrer Pineda de Mar comptarà amb estand propi al recinte firal Brussels Expo on podrà mostrar als visitants els atractius turístics de Pineda: el turisme familiar de costa, la cultura, l’entorn natural, la gastronomia i l’esport.

En el conjunt de turisme que rep Pineda, el turista belga representa una proporció significativa i que a més s’adequa perfectament a l’oferta que ofereix el nostre municipi. El visitant que prové de Bèlgica ho fa en estades mitjanes d’una setmana des de principis de juliol.

El Saló de Vacances de Brussel·les és la fira més rellevant del sector turístic a Bèlgica dirigida al consumidor final amb una assistència mitjana a cada edició de 100.000 visitants. El saló respon a les últimes tendències i reptes del sector que ha experimentat una profunda transformació en els últims anys, i cerca adaptar-se a un nou turista, la motivació principal del qual és, viure experiències.

La presència de Pineda de Mar en aquest esdeveniment té per objectiu  potenciar la visibilitat del municipi en la memòria del viatger, element clau a l’hora d’escollir la seva destinació vacacional anual.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts