Nova programació de L’Auditori de Pineda de Mar

<ul> <li>A la nova programació hi destaquen els muntatges ELI, Les coses excepcionals o Shirley Valentine. </li> <li>En l’àmbit musical trobem The Sey Sisters, REC 4 o Las Migas. L’Auditori també serà un espai de referència per La Mostra (17a edició) o el Festival Cinemart (6a edició).</li> <li>4200 espectadors van omplir l’auditori durant la temporada passada.</li> </ul>

 Arrenca la nova programació d’espectacles a L’Auditori de Pineda de Mar pel primer semestre de 2019. Com en les darreres temporades s’han programat obres teatrals per al públic adult i familiar. La programació es completa amb espectacles de dansa, música i sessions de cinema.

De la programació teatral destaca ELI amb l’actor pinedenc Jaume Casals juntament amb Pep Anton, o els muntatges Shirley Valentine amb Mercè Arànega o Les coses excepcionals amb Pau Roca. Per al públic infantil s’ha programat Kàtia de la companyia Teatre Nu o El petit Dalí i el camí cap els somnis.

De l’agenda musical destaquen els espectacles Rise amb les sorprenents veus negres de The Sey Sisters, la música de cambra de REC 4, el flamenc de Las Migas o el concert de sardanes de la Cobla Jovenívola de Sabadell. La dansa també té un espai en la programació amb l’espectacle Som i Serem de l’Esbart Dansaire de Rubí.

Pel que fa al cinema, es projectaran a L’Auditori títols recents com Superlópez o l’aclamada Bohemian Rhapsody, entre altres títols per al públic infantil.

La programació també contempla una jornada de L’Auditori al carrer amb el Sant Joan Líric, recital d’àries d’òpera i cançó italiana amb el tenor Óscar Marín i el pianista Kevin McCutcheon. Per últim, la programació de L’Auditori reserva una data per donar veu als nous talents de Pineda amb la Mostra Jove de Talent Pinedenc.


XVII Edició de La Mostra i VI Festival Cinemart

Enguany la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya a Pineda de Mar celebra la seva 17a edició, tercera on L’Auditori es convertirà en un espai escènic referent del certamen, que durant el dies 26, 27 o 28 d’abril omplirà diferents espais de Pineda del millor teatre amateur.

Entrat l’estiu, de l’1 al 6 de juliol, es celebrarà el VI Festival Internacional de Curtmetratges Cinemart de Pineda de Mar amb L’Auditori com a sala de projeccions principals dels curts seleccionats.


Carnet Amics de L’Auditori

Acostar els ciutadans a la cultura és un dels objectius dels responsables del programa de L’Auditori. Per fer-ho més senzill posen a l’abast de tothom el carnet Amics de L’Auditori. Aquest carnet ofereix un 20% de descompte en el preu de les entrades dels espectacles programats, a més d’oferir informació puntual als seus subscriptors sobre la mateixa programació. El carnet és de franc i es pot demanar a Can Comas – Plaça Catalunya 3.


Balanç positiu de la temporada 2018

La temporada d’espectacles 2018 es va tancar el passat 23 de desembre amb el concert de Nadal a càrrec del Quartet Mèlt amb entrades exhaurides. 4200 espectadors han assistit a L’Auditori durant els 2018 per gaudir dels 27 espectacles organitzats, exhaurint les localitats disponibles en nombroses ocasions.

Des del consistori es fa un balanç positiu de la temporada, no només per l’èxit d’espectadors sinó també per la qualitat de la programació: permet a l’espectador local gaudir d’obres de primer ordre a un preu assequible i sense necessitat de desplaçar-se.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts