Comença la remodelació de la Biblioteca de Poblenou

Les persones usuàries de la Biblioteca de Poblenou podran gaudir d’unes instal·lacions renovades, amb un espai diferenciat pel públic infantil. Els treballs de millora s’allargaran sis mesos. S’ha habilitat un espai annex al Casal d’Avis per continuar el servei de biblioteca durant les obres.

 Ja ha començat la remodelació de la Biblioteca de Poblenou. Aquesta actuació va ser presentada en el 25è aniversari de l’equipament a finals del 2017. Per una banda es compartimentarà la zona infantil de l’àrea general de la biblioteca. Així els més menuts comptaran amb un espai propi com fins ara però separat de la zona de consulta, lectura i treball general de la biblioteca. Per altra banda també es millorarà les condicions d’accessibilitat, habilitant un nou accés a la biblioteca.

La remodelació de la Biblioteca de Poblenou també inclou millores tècniques que influiran en el servei que es donarà als usuaris d’aquest equipament. S’instal·laran uns nous revestiments verticals i horitzontals per millorar les condicions acústiques de la biblioteca, es renovarà el sistema d’exposició de llibres i revistes, es renovarà completament el mobiliari de la biblioteca, es millorarà els recorreguts interiors i s’adequaran els serveis.

També hi haurà millores que afavoriran l’eficiència i l’estalvi energètic de l’edifici, adequant-lo a les exigències normatives actuals. També s’aposta per potenciar l’aprofitament de la llum natural amb la re-organització dels punts de lectura.

Per continuar oferint el servei de biblioteca i mentre durin les obres s’habilitarà un espai annex al Casal d’Avis de Poblenou que estarà operativa des d’aquest dilluns 4 de febrer.

Les obres de millora es van adjudicar a l’empresa Tempo Facility Services SLU en concurs públic per un import de 342.653,25 € i es preveu que s’allarguin durant 6 mesos.

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts