L’Espai Jove de Pineda celebra el seu 20è aniversari

Més de 4.500 joves han participat en les activitats de l’espai en aquests 20 anys.

Durant el 2019, l'Espai Jove de Pineda compleix 20 anys. Des que es va posar en marxa, aquest servei municipal de l'Ajuntament de Pineda de Mar ofereix activitats d'oci, esportives i educatives als adolescents del municipi, i per les seves programacions han passat més de 4.500 joves durant les dues dècades d'existència del servei.

 

image.jpeg

Per a celebrar els 20 anys d'Espai Jove, està previst que es realitzin diverses activitats commemoratives durant tot l'any, com sorteigs d'entrades per a espectacles juvenils, activitats lúdiques i esportives obertes a la participació d'antics usuaris i usuàries, una exposició de fotografies, o un acte festiu de celebració al mes de juny, coincidint amb el tancament del curs escolar

El servei d'Espai Jove es va posar en marxa a l'octubre de l'any 1999 i inicialment es va ubicar a unes dependències a les golfes de l'edifici del Carrer Riera, a l'equipament on durant els darrers anys s'ha situat l'Escola d'Adults i el Pla de Transició al Treball. Posteriorment, l'any 2002, el servei es va traslladar a la seva ubicació actual, a la Masia de Can Jalpí (Ctra. N-II, Km. 671, s/n), i es troba integrat dins dels serveis que s'ofereixen des del Centre de Recursos per a Joves de l'Ajuntament de Pineda de Mar.

L'Espai Jove està obert de dimarts a dijous, cada tarda de 15:30h a 19:30h, i per poder accedir-hi cal tenir entre 12 i 18 anys. S'hi ofereixen activitats gratuïtes trimestrals, com per exemple tallers de hip-hop, d'afrodance, derunning, de cuina juvenil, ping-pong, videojocs, jocs de taula, torneigs de futbol... a més de tallers sobre salut o igualtat de gènere, punt de connexió a internet, wi-fi i també orientació educativa i laboral. Podeu posar-vos-hi en contacte a través de espaijove@pinedademar.cat, o de joventut@pinedademar.cat.