Ja es pot demanar la bonificació de la taxa d’escombraries per ús de la deixalleria

Les persones usuàries de la deixalleria es poden beneficiar de fins a un 20% de la taxa d’escombraries. Les sol·licituds es podran presentar a l’Ajuntament amb la targeta d’usuari de la deixalleria com a justificant fins a finals de gener.

Fins al 31 de gener, totes aquelles persones que hagin estat utilitzant la deixalleria municipal per abocar-hi residus especials, poden demanar la seva bonificació en la taxa d’escombraries de l’any 2019. Per fer-ho només hauran de presentar a l’Oficina de l’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament la targeta d’usuari de la deixalleria degudament segellada segons els seus usos.

 

Com a mesura implantada el 2017, totes les persones usuàries de la deixalleria municipal poden beneficiar-se de la bonificació de la taxa municipal de fins al 20% anual. Per fer-ho només s’ha de presentar la targeta d’usuari de la deixalleria segellada amb un mínim de quatre usos (o abocaments) dels residus especials més comuns: olis de cuina, aparells elèctrics, bateries i piles, tòners d’impressora, etc. Podeu consultar els residus bonificables i les seves quantitats en la següent taula.

 


 

Bonificació iniciada el novembre del 2017

 

Tot i que aquesta iniciativa es va implantar a finals d’any al 2017, l’any 2018 es van poder beneficiar de la bonificació de la taxa d’escombraries una cinquantena de veïns del municipi. Per a la bonificació de la taxa del 2019 es preveu que el nombre de persones beneficiàries sigui molt més elevat, ja que s’ha pogut utilitzar la targeta d’usuari durant tot l’any complet.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts