El Centre Innova s’inicia en la tècnica de l’Speed Dating laboral

<ul> <li>Els participants de la sessió comptaran amb 3 minuts per donar conèixer el seu talent a experts en recursos humans. </li> <li>L’activitat serveix de cloenda al projecte TU POTS FER-HO!, per a persones qualificades que busquen millorar la seva ocupabilitat.</li> </ul>

Aquest dijous 20 de desembre els participants del projecte TU POTS FER-HO!, assistiran en una sessió d’entrevistes ràpides – o Speed Dating Laboral – al Centre Innova. Aquesta tècnica consisteix a reunir una jornada d’entrevistes curtes de selecció de personal on els participants disposen de 3 minuts per donar a conèixer el seu talent a reclutadors i experts en recursos humans de diferents sectors d’activitat: hoteleria i turisme, centres de formació, empreses de treball temporal, empreses del tercer sector...

 

Les entrevistes han de permetre conèixer de forma ràpida les habilitats de la persona candidata a l’entrevistador, habilitats que els participants del projecte han estat treballant i potenciant al llarg de les darreres setmanes en les 75 hores de formació que contempla el programa. 

 

La jornada s’iniciarà a les 9.30 h amb un petit esmorzar de benvinguda i amb la presència de la primera tinenta d’alcalde, Sra. Silvia Biosca que farà entrega dels diplomes del curs a les persones participants. Seguidament s’iniciarà la sessió d’entrevistes curtes de selecció de talent.

 

TU POTS FER-HO!, iniciativa del Centre Innova

 

El programa TU POTS FER-HO és una iniciativa impulsada des del Centre Innova que s’adreça a professionals qualificats i està pensada per millorar la seva ocupabilitat. Durant les 75 h. de formació que contempla el curs, els 15 alumnes participants han pogut millorar les seves aptituds professionals amb tallers de Coaching, branding personal, PNL, noves eines per recerca de feina mitjançant Xarxes Socials, etc.

 

Aquest programa s’ha impulsat pel Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Pineda de Mar amb el suport del Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona en el marc del catàleg de serveis de la Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

Arxius adjunts