L’aparcament de La Mina ja és gratuït per a persones residents

El darrer Ple Municipal celebrat el passat divendres 29 de novembre va aprovar per unanimitat la modificació del règim d’estacionament del pàrquing de La Mina, que passarà a ser zona gratuïta per a les persones residents. D’aquesta manera podran aparcar-hi gratuïtament els vehicles amb distintiu de resident. Per a la resta de vehicles es manté com a zona blava.

La mesura es pren després de ser debatuda a proposta del govern municipal (PSC) en consell d’administració de la societat municipal Via a Punt SL, qui gestiona l’estacionament regulat de Pineda i també després que l’Ajuntament es reunís amb l’Associació de Comerciants Gent de Pineda. Precisament un dels principals objectius d’aquest canvi és afavorir el comerç de proximitat al municipi. Amb aquesta mesura també es pretén descongestionar l’aparcament d’algunes zones del voltant com Can Cornet i el barri del Carme.

Aparcament de la Mina

L’aparcament de la Mina es troba al costat de l’Església de Santa Maria, al centre de Pineda, a només 3 minuts a peu de l’eix comercial de Pineda Centre. El passat juliol l’aparcament es va asfaltar, s’hi van delimitar les seves 222 places i es va dotar càmeres de vigilància. També compta amb places per a motos i aparcament de bicicletes.