La consellera Laura Borràs, el diputat Oriol Lladó i l’alcalde Xavier Amor inauguren l’exposició Univers Tharrats

L’exposició, que es podrà visitar fins el 3 de març, s’emmarca dins els actes de commemoració dels 100 anys del naixement de l’artista Joan Josep Tharrats

Dissabte 24 de novembre es va celebrar la inauguració de l’exposició Univers Tharrats a la Fundació Tharrats d’Art Gràfic (Can Comas). A l’acte hi van participar la Consellera de Cultura, Laura Borràs; el Diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Oriol Lladó; l’Alcalde de Pineda, Xavier Amor i el Regidor de Cultura Santiago Macip.

Abans de dirigir-se a la Fundació Tharrats, la Consellera i el Diputat van signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Pineda en presència dels regidors del consistori, familiars de l’artista i personalitats implicats en aquest projecte, com Lluís Bassat o Núria Poch.

L’exposició, comissariada per Ricard Mas, s’enmarca en els actes del Centernari Joan Josep Tharrats, en commemoració dels cent anys del naixement de l’artista. *Univers Tharrats *és un recorregut pels quatre grans àmbits que definien Joan Josep Tharrats com artista: artista plàstic, dissenyador gràfic, escriptor i emprenedor cultural. L’exposició es podrà visitar fins al 3 de març de 2019.

 

Arxius adjunts