TU POTS FER-HO ! un nou programa d’inserció laboral dirigit a persones que disposen d’un cicle de formació de grau superior o estudis universitaris

<ul> <li>La sessió informativa és el 17 d’octubre</li> </ul>

El Centre Innova presenta un nou programa d’inserció laboral en el marc del projecte Dinamo. En aquest cas, el programa TU POTS FER-HO ! es dirigeix a persones que disposen d’un cicle de formació de grau superior o amb estudis universitaris.  Inclou 17 sessions formatives per detectar, desenvolupar i millorar competències clau, definir el perfil i les metes professionals, ús de les xarxes socials, marca personal i posicionament digital.

 

El programa formatiu es completarà amb una jornada de speed dating professional, en el que les persones participants podran contactar amb entrevistes curtes amb empreses del seu interès i presentar la seva candidatura.

 

Les persones participants disposaran d’un tutor/a que en farà el seguiment i els assessorarà mentre duri el programa.

 

El proper dia 17 d'octubre a les 11.00h tindrà lloc la sessió informativa del programa TU POTS FER-HO ! al Centre Innova ( c/ Torres Quevedo, 16). Les persones interessades s’hi poden inscriure de dilluns a divendres en horari de 9-13 h i de 16-19 h , al telèfon 937671560 ext. 4301 o bé a innova.ocupacio@pinedademar.cat.

Arxius adjunts