Arriba la 34a edició dels Jocs Escolars Municipals

L'ajuntament ofereix diferents activitats extraescolars a tots els centres educatius de primària amb l'objectiu de fomentar la pràctica esportiva

El dilluns 1 d'octubre s'inicien les activitats esportives dels Jocs Escolars a totes les escoles del municipi. Aquest curs 2018-19 la Regidoria d'Esports de l'ajuntament de Pineda de Mar, organitza la 34a edició d'aquest programa esportiu adreçat als infants matriculats a les escoles de primària del municipi amb l'objectiu de fomentar la pràctica esportiva dels 6 als 12 anys.

Esports d'equip, tenis i activitats coreografiades

El programa d'esport extraescolar consta de 3 dies a la setmana d'activitat, que podran ser dilluns-dimecres-divendres o dimarts-dijous-divendres (en funció del cicle de primària al qual pertany cada participant) des de les 16.30 h fins a les 17.45 h, i tots els dissabtes al matí. Els horaris s'adaptaran en el cas que l'activitat es desenvolupi a escoles on la sortida és a les 17 h. La programació d'activitats entre setmana està formada per iniciació als esports d'equip, on predominen esports com el futbol sala i el mini bàsquet, però on els participants també podran iniciar-se en esports com l'handbol, el voleibol o l'hoquei. A més a més, aquells participants que ho desitgin podran complementar aquesta programació amb l'escola d'activitats coreografiades i/o l'escola de tenis.

Activitats de dissabte
En el transcurs de tot el curs escolar es programa també activitats alguns dissabtes al matí. S'alterna la competició de la lligueta de futbol sala entre escoles del municipi amb la pràctica d'esport a la natura o d'altres entorns, com pot ser la pràctica d'esports nàutics a la Base Nàutica Municipal, la cursa d'orientació del Montpalau, la bicicletada o les jornades de piscina recreativa a Can Xaubet. Aquestes activitats estan incloses al preu d'inscripció.
El 24 de setembre, xerrada informativa a Can Xaubet.

La inscripció als Jocs es realitza a la recepció del Complex Esportiu de Can Xaubet emplenant el full d'inscripció (que es facilitarà a la recepció de Can Xaubet) i presentant l'original del DNI, passaport o llibreta d'escolaritat del participant. L'import de la taxa d'inscripció és de 70 € anuals, el mateix que en cursos anteriors, i es pot fraccionar en dos pagaments, el primer de 50 € (en el moment de la inscripció) i el segon de 20 € (abans del 30 de novembre de 2018).

Podran beneficiar-se de la taxa bonificada de 35 € anuals aquells participants fills i filles de pares en atur i de perceptors del PIRMI, aquells que formin part de família nombrosa i que s'inscriguin més d'un germà al programa.

El dilluns 24 de setembre a les 17.00 h hi ha programada a Can Xaubet una reunió informativa per tots aquells pares i mares que estiguin interessats en l'activitat on es donaran tots els detalls del programa per aquest curs i es resoldran tots els dubtes.  

Arxius adjunts