Nova edició del grup de Suport Emocional i d'Ajuda Mútua per a persones cuidadores no professionals

<ul> <li>S'inicia el 20 de setembre amb deu sessions gratuïtes de suport psicològic per a les persones cuidadores</li> </ul>

L'Ajuntament de Pineda de Mar posa en marxa una nova edició del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), un recurs de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals. Es tracta de deu sessions gratuïtes, d'una hora i mitja de durada, durant les quals es disposa de l'ajut d'un psicòleg.

El GSAM és un espai de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l'estrès.

Les persones que hi participin s'han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidador/a amb les altres persones que es troben en la mateixa situació que ella. El GSAM no és un curs de formació, però les persones inscrites s'han de comprometre a assistir a totes les sessions.

La data d'inici serà el 20 de setembre i les sessions es faran els dijous de 10 a 11.30 h.

Per a més informació us podeu dirigir a les oficines de Benestar Social de Pineda centre (c. Major, 44), de 9 a 13 h de dilluns a divendres. I a partir del 12 de setembre, a l'oficina de Benestar social, de 9 a 13 h de dilluns a divendres i dimarts i dijous de 15 a 18 h i a Benestar Social de Poblenou (Centre Cívic Poblenou, Passeig Diputació, 8) de 9 a 13 h de dilluns a divendres i dimecres de 15 a 18 h.  També per telèfon al 93 767 15 60 (extensió 751).

Galeria d'imatges

Arxius adjunts