Circ contemporani, música, balls, esports, tradició i activitats infantils a la Festa Major de Pineda de Mar 2018

<ul> <li><strong>Entre el 24 i el 29 d'agost, s'han programat activitats per a totes les edats <br /> </strong></li> <li><strong>El pregó de la FM anirà a càrrec de l’actor i humorista Peyu i el de la FestaXic a càrrec de la Cia </strong><strong><strong>El Replà </strong> </strong></li> <li><strong>Enguany el hashtag de la Festa Major és el #pdmfm18 acompanyat del #pinedademar</strong></li> </ul>

Del 24 al 29 d'agost Pineda de Mar es vestirà de festa un any més per celebrar la Festa Major local. Aquest any, l'Ajuntament de Pineda amb la col·laboració d'entitats i particulars del municipi, ha programat multitud d'activitats molt diverses per a tots els gustos i edats, mentre que es mantindran els esdeveniments de tradició cultural. El pregó de la Festa major se celebrarà el 24 d’agost, des del balcó de la casa de la vila i anirà a càrrec de l’actor i humorista Peyu, i l’endemà, la companyia el Replà serà l’encarregada de dur a terme el pregó de la FestaXic.
Enguany durant els dies de Festa major, els parquímetres romandran tancats de les 20 h del 24 d’agost a les 8 h del 30 d’agost.

La Festa Major també és solidària
Per quart any consecutiu, s'ha posat a la venda la Samarreta Solidària, per 4 euros, que enguany va dedicada a l’associació AECC – Catalunya Contra el Càncer. Les samarretes es poden adquirir a Can Comas, de 9 a 14 h de dilluns a divendres, i a l'Oficina de Turisme, de 9.30 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h de dilluns a diumenge. També es podran adquirir durant els dies de la Festa Major, a la plaça de les Mèlies, d’11 a 14 h i de 18 a 21 h, fins a exhaurir-ne existències.


Espectacles destacats de la Festa Major 2018

- L’espectacle musical de circ contemporani a càrrec de la companyia Lurrak, l’exhibició que es durà a terme el divendres 24, a les 23.15 h, és una trobada de diverses disciplines artístiques emmarcades a una dramatúrgia, que regala a l’espectador una experiència única i innovadora.

- La cercavila «El carrer és nostre» a càrrec de l’Always Drinking Marching Band, el dilluns 27 d’agost, a les 21.45 h.

- El Vermut Flaix FM & El Badarra, programat el 28 d’agost, a la platja dels Pins a partir de les 12.30 h.

- Quatre dies de Concerts, Balls i Serenata amb orquestres de gran nivell a la plaça d’Espanya. Dissabte 25 d’agost, l’Orquestra Costa Brava realitzarà, a les 19 h,  el Concert, i a les 23.45 h el Ball; diumenge 26, l’Orquestra Titanium agafarà el relleu i a les 19 h començarà el concert i a les 23.30 h tindrà lloc el Ball; Centauro, La Grupestra serà l’encarregat de posar la música del Ball el dilluns 27, a les 23 h; i finalment L’Orquestra Selvatana serà l’encarregada, a les 19 h, del Concert, a les 23 h, de la Serenata i les 00.15 h del Ball de la Festa Major.

FestaXic: Activitats infantils

Festa de l’escuma, animació, xeringada, circuit de karts amb pedals, espectacles, tallers i jocs diversos són algunes de les activitats destacades de la FestaXic dins del programa de la Festa Major.


Festa Jove del 23 al 26 d’agost a partir de les 23 h a la platja dels Pins


Del 23 al 26 d’agost, a partir de les 23 h, la platja dels Pins acullirà un any més l’escenari de la Festa Jove, el dijous 23 d’agost, la banda «El Último Tributo» (Tribut a l’Último de la Fila) i «Tapeo Sound System» s’encarregaran de donar el tret de sortida; el divendres 24, agafarà el relleu la banda «Dalton Bang» i la «Glamour Band»; el dissabte 25, tindrà lloc la summer moguda; i finalment el diumenge 26, el grup «El diablo de quema» i «Mecagüentó» (Tribut a Extremoduro) seran els encarregats de tancar la Festa Jove 2018.

Recinte firal del 22 al 29 d’agost: el 2x1 es farà el 22 d’agost

L’activitat del recinte firal, començarà el dia 22 d’agost amb el 2x1 a totes les atraccions. I finalitzarà el 29 d’agost coincidint amb la gran fi de la Festa Major, amb el castell de Focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Igual.


La Festa Major recorda la campanya NO és NO

Amb civisme i seguretat, tots podrem gaudir més de la Festa Major. A Pineda de Mar, el civisme ets tu! #ficathoalcap, #viupineda i recorda NO és NO.Podeu consultar el programa complet en el document adjunt

Galeria d'imatges

Arxius adjunts