Avui comencen les obres de millores del Complex Esportiu Municipal Can Xaubet

<ul> <li><strong>L’objectiu és substituir la coberta de la piscina i millorar el servei d’aigua calenta dels vestidors <br /> </strong></li> <li><strong>Les obres tindran una durada prevista de 2 mesos, i durant aquest període les instal·lacions estaran parcialment tancades</strong></li> </ul>

Avui, 30 de juliol, comencen les obres de millores d'acondiciament en el Complex Esportiu Municipal de Can Xaubet. Es preveu que finalitzin el 30 de setembre.

L’objectiu de les obres és per una banda, substituir la coberta de la piscina, per tal de millorar l’aïllament tèrmic i acústic, i per altra banda, millorar el servei d’aigua calenta en els vestidors.

Les instal·lacions estaran parcialment tancades durant el període de les obres, i es podrà accedir al complex per la porta de la planta inferior, al costat del Centre de Salut.

La substitució de la coberta de la piscina suposa una inversió de 283.434,21 € (IVA inclòs), i l’actuació de reforma de la instal·lació d’aigua calenta sanitària (ACS) de 90.368,45 € (IVA inclòs).

Les persones abonades podran obtenir més informació a la recepció del Complex Esportiu Municipal Can Xaubet.

 

Galeria d'imatges