L’Ajuntament de Pineda obliga a enderrocar dos edificis del mateix propietari

<ul> <li>L’edifici del carrer Església es va ensorrar parcialment el 8 de juny i el del carrer del Mar no acredita el certificat de solidesa sol·licitat per l’Ajuntament</li> <li>L’Ajuntament estudia la sanció al propietari per l’ensorrament de l’edifici del carrer Església</li> </ul>

L’Ajuntament de Pineda de Mar obliga al propietari de dos edificis del municipi a enderrocar-los en un termini de 15 dies. Els dos edificis estan situats al centre, al carrer Església i al carrer del Mar. L’edifici del carrer Església es va ensorrar parcialment el 8 de juny sense causar desgràcies personals. L’Ajuntament a banda d’obligar l’enderroc total de l’edifici, també va sol.licitar d’ofici un certificat d’estabilitat estructural (o projecte d’enderroc en cas de no poder acreditar-ne la solidesa) de l’edifici ubicat al carrer del Mar, situat darrere de l’edifici ensorrat, que no ha estat aportat per la propietat.


L’Ajuntament de Pineda de Mar va comunicar l’obligació de l’enderroc d’ambdós edificis, que s’ha d’executar en un termini màxim de 15 dies i ha iniciat un expedient sancionador per l’ensorrament de l’edifici del carrer Església.

Galeria d'imatges