L'Ajuntament de Pineda de Mar organitza una nova edició del «397 Hip-hop Festival»

Es tracta d’una activitat d'interès turístic centrada en el hip-hop, l'art urbà i el breakdance

El dissabte 14 de juliol, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar organitza la sisena edició del «397 Hip-hop Festival», un esdeveniment centrat en la promoció de la cultura urbana i «underground», atesa la tradició cultural i l'arrelament existent en l'àmbit localentre la població juvenil en relació al hip-hop, el rap o el graffiti.


Les activitats del festival tindran lloc a la Platja dels Pins, des de les 10 h del matí fins a les 2:00h de la matinada, i es comptarà amb un ampli cartell d'actuacions musicals amb artistes de hip-hop del panorama local, comarcal i nacional com «Rxnde Akozta», «Ivo Incuerdo», «Equus Lacrima», «Sokez», «Mr. Neo», «Isaac sin Dios», «Majestik», «La Kosta Basta», «Okamiles i DJ Hosky», «SoloJohn» i «Krespo the Krab».

 

Durant el festival també es realitzaran exhibicions i tallers de graffitis, una competició infantil de breakdance i també s’oferiran espais de micro lliure i improvisacions per als assistents. Totes les activitats del festival són gratuïtes.