Tornen el cicle d’actuacions familiars “La petita d’estiu” i els balls a la plaça durant els mesos de juliol i agost

La petita d’estiu es durà a terme en dissabtes alterns de forma gratuïta, al pati de Can Comas, a les 19 h

Torna el cicle d’actuacions gratuïtes per a tota la família “La petita d’estiu”, durant els mesos de juliol i agost, amb l’objectiu d’apropar les arts escèniques al públic infantil. La proposta es durà a terme en diferents dissabtes alterns, a les 19 h, al pati de Can Comas.

 

El tret de sortida és el 7 de juliol, amb “El viatge de James” de la cia Salabim. Hi participaran també la cia. El Pot Petit amb l’actuació “Balla, canta i riu” el dissabte 21 de juliol; la cia Tanaka Teatre amb l’actuació de “Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa” el 4 d’agost; i finalitzarà el cicle d’actuacions familiar, la cia Toc de Retruc amb l’espectacle “Tutti Fruti” el 18 d’agost.

  

 

D'altra banda, també tornen “Els balls a la plaça”. Durant els mesos de juliol i agost els veïns, veïnes i visitants podran gaudir cada dimecres de juliol i agost els balls a la plaça d’Espanya, de 19.30 h a 22.00 h, a càrrec de Trio PM. El dimecres 15 d’agost finalitzarà el cicle de ball amb l’espectacle de la Big Band Vbella Banda. 

 

 

Arxius adjunts