Les platges de Pineda acullen una diversitat d’activitats gratuïtes per a totes les edats durant els mesos d’estiu

Les activitats es desenvoluparan diàriament fins a mitjans de setembre i van dirigides a totes les edats

Un any més, les platges de Pineda de Mar, acullen un munt d’activitats gratuïtes per a totes les edats. Tindran lloc a partir del mes de juliol fins a mitjans de setembre. També ja estan disponibles els diferents espais esportius a les diferents platges del municipi com per exemple les xarxes per a la pràctica de vòlei i les porteries per a jugar a futbol platja. Aquests espais estan distribuïts en diferents ubicacions de les platges de Pineda.

Espai Baby Center

L’espai Baby Center, situat a la platja dels pescadors, és un espai únic a Catalunya pel lleure infantil que facilita a les famílies la seva estada a la platja, adreçada per a nadons i infants de fins a 6 anys, obert diàriament de 10,30 a 18 h. El Baby Center ofereix activitats dirigides amb monitors, aquest espai està dotat d'aire condicionat i lavabo, i compta amb canviadors, trones, microones, nevera, rentamans, llitets i un sofà per a l'alletament, tot l'equipament necessari per facilitar l'estada de les famílies a la platja. Els nadons i nens que participin en les activitats del Baby Center han d'anar acompanyats d'un adult responsable. Romandrà obert fins al 15 de setembre. 

Espai Mini Beach Club

En l'Espai Mini Beach Club, s'ofereixen diàriament tallers, activitats, jocs d'aigua i festa de l'escuma cada divendres a les 16 h. Aquest espai està pensat per a nens i nenes de 4 a 12 anys i romandrà obert fins al 17 de setembre. Compta amb els següents tallers: de peixos (dilluns); taller platja Pineda de Mar (dimarts); de còdols marins (dimecres); de papiroflèxia Marina (dijous); de pops (divendres); postal de gelats (dissabte); i Pinta i colorea el Mini Beach Club (diumenge).

També acull, a partir del 2 de juliol i fins al 14 de setembre, activitats esportives de dilluns a divendres adreçades per a totes les edats gràcies a la col·laboració del Complex Municipal Esportiu Can Xaubet. Aquestes activitats es realitzen d'11 a 11.45 h i són les següents: zumba els dilluns; aquagym els dimarts i dijous; balls llatins el dimecres; i finalment soft gym els divendres.

Equipaments esportius situats a les diferents platges

Platja dels Pins- 1 camp de vòlei i 2 porteries de futbol platja

Platja dels Pescadors (alçada guingueta la Calma) - 1 camp de vòlei

Platja dels Pescadors (alçada C/. Roger de Llúria)- 1 camp de vòlei

Platja de la Riera (al nord del C/. Camós)- 1 camp de vòlei

Platja Poblenou (al costat guingueta Santi's)- 2 camps de vòlei i 2 porteries de futbol platja

 

Totes les activitats programades al Baby Center, Mini Beach Club i activitats esportives així com l’ús dels espais esportius (futbol platja i vòlei) són gratuïts i de lliure accés.

Arxius adjunts