Arriba a Pineda la V Festival Internacional de Curtmetratges del 2 al 7 de juliol de 2018

<ul> <li><strong>S’han presentat al Festival 548 curtmetratges de 15 països diferents, 30 d’ells estan seleccionats pels membres del jurat <br /> </strong></li> <li><strong>En la inauguració es presentarà a les 22 h a la plaça Espanya el curtmetratge “Pau Gibert, el bandoler” produït per l’entitat CinemArt</strong></li> </ul>

Arriba a Pineda la V edició del Festival Internacional de Curtmetratge del 2 al 7 de juliol. Durant els 7 dies les veïnes i veïns del nostre municipi podran gaudir, de manera gratuïta, de la preselecció de 30 curtmetratges, seleccionats pels membres del jurat, d’entre les 548 pel·lícules presentades de 15 països internacionals.

La inauguració del Festival es durà a terme el dilluns 2 de juliol, a les 22 h a la plaça d’Espanya, amb la projecció de 3 dels 30 curtmetratges preseleccionats. També es presentarà la pel·lícula “Pau Gibert, el bandoler” dirigida per en Marçal Mora i produïda per l’entitat CinemaArt, amb la banda sonora original a càrrec d’en David Torné. També compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda de Mar, de Santa Susanna, la productora Montpalau Film, l’entitat del Centre Cultural i Recreatiu i de l’Associació Canviem.

La resta de curtmetratges, provinents d’Espanya, Itàlia, Israel, Irlanda, Rússia i el Perú, es podran veure entre el 3 i 6 juliol a les 20.30 a L’Auditori de Pineda.

El dissabte, 7 de juliol a les 22 h, a la plaça d’Espanya, tindrà lloc l’acte de cloenda del Festival el qual està obert a tothom i es lliuraran els premis Vila de Pineda de Mar; a la millor comèdia; a la millor animació; i finalment el Premi del Públic. Aquest últim premi serà el resultat de les votacions del públic que podran emetre en cada dia de les projeccions.

 El Festival de Curtmetratges de Pineda de Mar l’organitza l’entitat CinemArt amb el suport de l’Ajuntament de Pineda de Mar i amb la col·laboració de l’Hotel Alegria, Sumus Estella & Spa i Aqua Hotel. Podeu consultar el programa adjuntat. 

Arxius adjunts