Alumnat del Centre de Formació Clautic guanyadors del Concurs d'idees Emprenedores

<ul> <li><strong>En total s’han presentat 9 projectes i han participat 23 joves que estudien a Pineda</strong></li> <li><strong>Els estudiants participants són de l’Institut Euclides i el Centre de Formació Clautic</strong></li> </ul>

Des del Centre Innova de l’Ajuntament de Pineda de Mar, dins del programa “Dinamo”, han organitzat per segon any consecutiu el Concurs d’Idees Emprenedores amb l’objectiu de fomentar i difondre entre els/les joves la cultura emprenedora. Els guanyadors d’enguany han estat un grup d’alumnes del Centre de Formació Clautic.

 

En la segona edició s’han presentat un total de 9 projectes, els quals, han participat 23 alumnes de Pineda de Mar dels centres Institut Euclides i Clautic. Dels 9 projectes, 6 d’ells s’han presentat a la modalitat d’una idea per una Pineda Millor, 2 a la modalitat d’una Idea més sostenible i/o solidària i 1 a la idea més Innovadora.

 

Els projectes presentats són:


 

- Acadèmia afrodance

- Acadèmia ball 2

- Camp d’agility

- Manteniment de terrenys

- Can teixidor

- Guarderia de gossos

- Grafitis

- Arbre intel·ligent

- Autobús autònom

 

El projecte finalista dins la modalitat de la idea per una 'Pineda millor' ha estat Guarderia de gossos, dels alumnes de l'institut Euclides, Damián Baldovino i Guillem Torrens. Aquest projecte ha estat premiat amb un import de 100 €. No hi hagut finalistes dins la modalitat d'una 'Idea més sostenible i/o solidària' i per una 'Idea més innovadora'.

 


Els guanyadors per cadascuna de les modalitats són:

 

· Idea per una Pineda millor:               

Arbre intel·ligent, presentat pels alumnes del centre de formació Clautic Lluís Burjons Pujol, Albert Pujadas i Martí Cervantes, en col·laboració amb Pol Dotras.

 

· Idea Més innovadora:

Autobús autònom, presentat pels alumnes del centre de formació Clautic  Marc Castells i Jesús Navas, en col·laboració amb Lluc Martínez

                

· Idea Més sostenible i/o solidària:

Grafitis, presentat pels alumnes del centre de formació Clautic Albert Rosich, en col·laboració  amb Javier Rubio.

 

Tots els projectes guanyadors han estat premiats amb 300 €.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts