L'Ajuntament de Pineda de Mar organitza el 2n concurs estiuenc d'Instagram per a adolescents i joves

<ul> <li>Els participants optaran a guanyar diversos premis, com una càmera esportiva i una impressora mòbil</li> </ul>

 L'Ajuntament de Pineda de Mar organitza el 2n concurs de fotografia estiuenc per a joves, a través de la xarxa social Instagram. Els partici

pants, que han de tenir entre 12 i 35 anys, hauran de pujar a Instagram fotos fetes a Pineda que estiguin relacionades amb la temàtica "El teu estiu a Pineda de Mar", entre els dies 21 de juny i 15 de juliol. Les fotografies s'hauran d'etiquetar amb els hashtags #SummerPineda18, #IgersPineda i #Pineda, i també s'hauran d'etiquetar els perfils de la Regidoria de Joventut (@canjalpi_espaijove) i del grup de Fotògrafs de Pineda de Mar (@IgersPineda).

 L'objectiu és donar a conèixer quines activitats realitzen els adolescents i joves del municipi durant l'estiu i, al mateix temps, fomentar la seva creativitat i originalitat artística a través de la fotografia.


Aquest any, el concurs incorpora com a novetats la creació de diverses categories:

    Categoria Foto Adolescent: per a participants de 12 a 16 anys.

    Categoria Foto Juvenil: per a participants de 17 a 35 anys.

    Categoria Stories: per concursar a través de stories d’Instagram, per a joves de 12 a 35 anys.


Els guanyadors es donaran a conèixer el divendres 20 de juliol a les 18:00h, durant un acte festiu de cloenda del concurs que es realitzarà a la cantonada entre el Passeig Diputació i el carrer Pirineus de Pineda de Mar (al costat del Centre Cívic Poblenou), on es faran algunes actuacions musicals i un berenar. En aquest acte també es lliuraran els premis del concurs: els guanyadors s'emportaran premis com una càmera esportiva, una impressora mòbil o impressions tipus foam o pòster de qualsevol foto a triar.

Consulta la bases del concurs al peu d'aquesta pàgina. El concurs està impulsat a través de la Regidoria de Joventut (@canjalpi_espaijove) i de la Regidoria de Participació Ciutadana, i compta amb la col·laboració del grup de Fotògrafs de Pineda de Mar, @IgersPineda. Es pot demanar més informació a través de l’adreça de mail pij@pinedademar.cat, o a bé a Can Jalpí (Ctra. N-II, Km. 671 s/n) o al Centre Cívic Poblenou (Passeig Diputació, núm. 8).

Galeria d'imatges

Arxius adjunts