L’Escola d’Adults Natura obre el període de preinscripcions del 18 al 26 de juny

<ul> <li>Preinscripcions a l’Escola d’Adults de 10 a 13 h i de 16 a 19 h a l'Escola d'Adults (c. Riera, 31) </li> <li>Preinscripcions al Centre Cívic Poble Nou de 10 a 13 h el dijous 21, i de 16 a 18.30 h el dimarts 26</li> </ul>

L’Escola d’Adults Natura de l’Ajuntament de Pineda de Mar obrirà del 18 al 26 de juny les preinscripcions per al curs 18-2019, a la seu de l’escola (c. Riera, 31) de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i al Centre Cívic Poblenou (c. Diputació, 8), el dijous 21 de juny de 10 a 13 h i el dimarts 26 de juny de 16 a 18.30 h. El període de matriculació es realitzarà del 3 al 10 de setembre a l’Escola d’Adults Natura i al Centre Cívic Poblenou el dijous 6 de setembre de 10 a 13 h i el dilluns 10 de setembre de 16 a 18.30 h.


Per accedir als cursos de l'Escola d'Adults Natura cal ser major de 18 anys. També hi poden accedir els joves de 16 a 18 anys que vulguin preparar-se per a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà o que facin un curs d'acolliment lingüístic. També els joves de 16 a 18 anys que no puguin accedir a centres de règim ordinari perquè treballen, tenen necessitats educatives específiques o són esportistes d'alt rendiment.


L’oferta formativa del curs 18-2019 de l’Escola d’Adults Nauta serà la següent:


- Obtenció del títol en educació secundària, en dues modalitats: Presencial a l'Escola d'Adults o a distància a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC). L’escola és un centre de suport. Si es finalitza l’ESO es pot obtenir el certificat de nivell de suficiència de català (C), si es compleixen els requisits demanats per la Direcció General de Política Lingüística.


- Preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà (curs subvencionat per la Diputació de Barcelona)

- Preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior (curs subvencionat per la Diputació de Barcelona). L'Escola d'Adults ofereix la preparació de les assignatures comunes (català, castellà, anglès i matemàtiques) i específiques (psicologia, biologia, química i geografia).

- Preparació per a la prova d’accés a la universitat per majors de 25 i 45 anys.

- Anglès. Nivells A2 (A2.1, A2.2), B1 (B1.1, B1.2) i B2 (B2.1).

- Aules d’acolliment lingüístic per a persones estrangeres.

- Castellà A.2 i B.1

- Instrumental I: curs adreçat a persones que volen aprendre a llegir i escriure.

- Instrumental III: curs preparatori per la secundària.

- COMPETIC: curs per facilitar l’adquisició de la competència digital.

- Francès i italià (nivells segons demanda)

- Grups de conversa en anglès i francès

- Preparació per l’obtenció de la Nacionalitat CCSE

- Alfabetització Digital

- Llengua de signes en català


Per fer la preinscripció cal portar:

-Fotocòpia del DNI

-Certificat de notes (pel Graduat en Educació Secundària)Escola d'adults municipal des del 1996

L’Escola d’Adults Natura és un centre públic de titularitat municipal depenent de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Des de 1996 l’escola és un centre d’adults autoritzat pel Departament d’Ensenya-ment per impartir secundària i expedir els títols corresponents.

També s’encarrega de preparar els alumnes per les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior i expedir els certificats d’aquesta formació, així com de la preparació per les proves d’accés a la universitat per majors de 25 i 45 anys.

L’escola oferta català per a persones nouvingudes i diferents nivells d’anglès.

Des de l’any 2007, l’escola està gestionada per Suara Cooperativa.Per a més informació contacteu amb l'Escola d'Adults: 93 767 15 60 (ext. 6751) i per correu electrònic escoladadults@depineda.cat

http://www.escolaadultsnatura.wordpress.com