Obert el termini d’inscripcions i matriculacions de l’Escola Municipal de Música

L’escola Municipal de Música amplia les seves dependències a l’Escola Montpalau de Poblenou

 L’Escola de Música Municipal de Pineda de Mar ha obert el termini d'inscripció i de matriculació pel curs 2018-19.


L’escola de Música ofereix un ampli ventall de possibilitats per a totes les edats, des de les llars d’infants als joves i adults, i a qualsevol manifestació musical; clàssica, moderna o contemporània. Integrant l’escola als alumnes que viuen la música de forma més amateur amb aquells que es preparen per a una carrera professional.


Enguany, com a novetat principal, l’Escola Municipal de Música amplia les seves dependències a l’Escola Montpalau, d’aquesta manera s’espera poder donar millor servei i un millor accés als alumnes del barri de Poblenou.


Inscripcions obertes pel curs 2018-19:

    'Música en família' a les llars d'infants.

    "Música i Moviment" a partir dels 3 anys

    Llenguatge Musical per adults

    Instruments: Piano, Guitarra (clàssica i elèctrica), baix, violí, violoncel, contrabaix, flauta dolça i travessera, saxo, clarinet, trompeta, trombó, bateria, cant i educació de la veu.

    Grups Orquestrals

    Grups Corals

    Combos

    Preparació exàmens

Les matriculacions i les inscripcions es poden realitzar de dilluns a divendres a l’Escola Sant Jordi de 16 a 19 h i els dimarts i dijous a Can Comas (2n Pis) d’11 a 13 h i dijous de 17 a 19 h. El termini romandrà obert fins a omplir les places.


Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a escolademusica@depineda.cat o trucar al 96 767 15 60 (ext. 6431)


La nova oferta formativa al centre educatiu Montpalau està impulsada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pineda i per l’Escola de Música i s’afegeix a l’oferta formativa que la mateixa escola ofereix amb classes de formació musical bàsica i avançada, grups instrumentals, i corals que es fan a l’escola Sant Jordi i a Can Comas.

Galeria d'imatges