Èxit de la 6a edició de la Fira d'Intercanvi de Llibres

<ul> <li>La trobada va possibilitar l'intercanvi de 933 exemplars entre els lectors que van visitar la fira el dissabte al matí</li> </ul>

La sisena edició de la Fira d'Intercanvi de llibres al carrer, que es va dur a terme el 28 d'abril dins del marc de la 16a edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur, ha aconseguit recollir un total de 182 euros i s'han pogut intercanviar al voltant de 933 llibres. Aquestes són les dades de la Fira que va comptar amb un bon fluxe de visitants al llarg del dissabte al matí.

L'intercanvi ha estat possible gràcies a la participació de les biblioteques municipals i als voluntaris d'entitats  locals com Associació de ball Licoya, Col·lectiu Pineda Solidària, Banc del Temps i Adiam que hi han col·laborat en la logística perquè l'esdeveniment sigui un èxit. Els participants aportaven llibres amb la intenció de bescanviar-los. En cas que estiguessin interessats a adquirir més llibres, els costava 1 euro simbòlic per exemplar.

La regidoria de Participació Ciutadana ha fet una valoració molt positiva de la matinal de llibres, destacant l'afluència de públic i la possibilitat que ofereix aquesta trobada de donar una segona vida als llibres que ja hem llegit i que resten a casa nostra. Fomentar l'intercanvi entre els lectors i, de retruc, el benefici per a entitats locals que tenen objectius solidaris.