Pineda de Mar celebra la segona edició de la Fira de la Gent Gran

<ul> <li>El programa d’activitats s’inicia el 8 de maig</li> <li>Els actes ­­centrals tindran lloc el divendres 18 de maig i el dissabte 19 de maig</li> </ul>

Del 8 al 19 de maig Pineda de mar acollirà els actes de la Fira de la Gent Gran. L'objectiu d'aquest esdeveniment és obrir un clima de reflexió sobre els reptes socials i polítics que suposa al creixen envelliment de la població, i mostrar les possibilitats de vetllar per una vellesa digna i segura.La Fira s'inaugurarà oficialment el divendres, a les 11 h del matí, a la plaça de les Mèlies, en el marc d'una trobada de les Residències, el Centre de Dia i persones usuàries del Servei d'Atenció domiciliària de Pineda de Mar. La residència Mini-park arribarà acompanyada per un grup de voluntaris de l'entitat de Càritas de Santa Maria, aquesta acció està dins del seu propi projecte «Ser gran en dignitat».


A partir de les 11.30 h, el Casal d'Avis Poblenou oferiran un espectacle de Balls en Línia. A les 13.30 h, s'emetrà l'entrevista del programa de Ràdio Pineda "És Migdia" de Maria Josep Hernández, que tractarà del projecte "Apadrina un Avi" que duen a terme els voluntaris del de l'entitat Càritas Santa Maria Pineda i la residència els Arcs. El tret de sortida de la tarda es farà al centre de dia Montserrat amb el Bingo, seguidament la residencia Mini-Park amb l'entitat Càritas Santa Maria Pineda oferiran Jocs Dinàmics. La plaça de les Mèlies recollirà el relleu amb un espectacle del Casal d'Avis Poblenou, Pentagrama: Play Back. Seguidament hi haurà Karaoke, amb una condició especial, ja que només podran participar parelles formades per persones d'edat inferior a 25 anys i major de 65 anys. Les inscripcions es podran realitzar el mateix divendres al matí a l'estand instal·lat dels Serveis Socials.

Dissabte al matí, a la plaça de les Mèlies, l'activitat "Estimulació Cognitiva" organitzada per la residència Paradís del Mar obrirà el programa. Seguidament s'impartirà el taller "Decora el teu Nom" a càrrec de la residència Mini-park. A les 11 h la regidoria d'Esports ha programat una "Màster Class" de Gimnàstica suau impartida pel Complex Esportiu Municipal Can Xaubet. A les 12 h començarà l'espectacle de Play Back dels amics de la música del Casal d'Avis Poblenou. Encetarà la tarda l'activitat assistida amb gossos, organitzada per la residència Pineda juntament amb la col·laboració de Kanstak, educació canina. La cloenda la durà a terme el Ball Fi de Festa amb en Luichi.Entre el 8 de maig i al 19 de maig, hi haurà més activitats al voltant de la gent gran. Xerrades, tallers, jocs, concert i balls són part de les activitats programades. D'altra banda, a la Biblioteca M. Serra i Moret s'hi exposarà del 14 al 20 de maig l'exposició documental "Els nostres grans", es podrà veure de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h i dimarts i dijous de 10 a 14 h. També, es podrà realitzar, a les 17.30 h, un Tour diari per la Biblioteca M. Serra i Moret

A banda de la regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Esports i Cultura d'Esports de l'Ajuntament de Pineda de Mar, participen en l'organització de diversos actes i xerrades de la Fira la Biblioteca Manuel Serra i Moret, l'Oficina d'Habitatge, el CAP de Pineda, els Mossos d'Esquadra, SAD Fundació Pere Mata, el Centre Obert El Nus, el Centre Obert la Baldufa, la Creu Roja, el Casal d'avis les Mèlies, les Residències i Centre de dia de Pineda de Mar, el Casal d'avis Poblenou i Ràdio Pineda. També hi col·laboren en alguns actes Kanstak Educació Canina i l'equip del Complex Esportiu Municipal de Can Xaubet.

Galeria d'imatges