Ja es pot visitar l'exposició "REPTES, JOVES DEL MARESME EN ELS RÈGIMS DE MOBILITAT"

L'exposició, sobre mobilitat internacional, estarà instal·lada a Can Jalpí durant tota aquesta setmana

Amb motiu del Dia d'Europa, que se celebra aquest dimecres 9 de maig, es podrà visitar durant tota aquesta setmana a Can Jalpí l'exposició "REPTES, JOVES DEL MARESME EN ELS RÈGIMS DE MOBILITAT".

Aquesta exposició compta amb diversos panells que expliquen les experiències reals de 8 joves del Maresme que han fet una estada a l'estranger com a turistes, treballadors, estudiants o voluntaris, i com l'experiència els ha transformat en l'àmbit personal i professional. A més, l'exposició es complementa amb la pàgina web www.ccmaresme.cat/reptes, on es dóna més informació i es pot accedir a alguns materials audiovisuals on els joves expliquen més detalls sobre les seves experiències: què els va motivar a marxar, amb què es van trobar un cop van arribar a la seva destinació, què han après de tot plegat i com han afrontat la seva tornada a casa.

Es tracta d'una exposició elaborada pel Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, del qual l'Ajuntament de Pineda de Mar en forma part, i que té per objectiu oferir informació i assessorament als joves que vulguin anar a l'estranger per formar-se, estudiar, buscar feina o aprendre idiomes, entre altres opcions.

L'exposició està instal·lada a Can Jalpí des del dilluns 7 fins al divendres 11 de maig. Es podrà visitar en horari d'11.00 h a 13.00 h i de 16.00h a 19.00h (divendres només en horari de matí).

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts