El 5 i 6 de maig arriba la VII edició de Fira Sud al barri de Poblenou

-Més concerts, desfilades de cavalls, taller de castells, escola de ponis, són algunes de les novetats -La població convidada en aquesta ocasió és PAYMOGO (Huelva)

El 5 i 6 de maig Pineda de Mar acull la VIII edició de Fira Sud al barri de Poblenou. És una fira comercial, de més de 100 parades, d’intercanvi cultural, gastronòmic i artesanal on els comerciants del municipi i els artesans i talleristes ofereixen un ampli ventall de productes propis de la comarca i dels pobles del sud.

Durant tot el cap de setmana trobem demostracions d’oficis artesanals, cercaviles, actuacions castelleres, tallers infantils i d’oficis, a més d’una vintena d’actuacions que es concentren a l’escenari principal ubicat a Cal Vedat. Els tallers i les actuacions seran gratuïtes. Començaran dissabte al matí i finalitzaran el diumenge vespre.

Enguany, entre d’altres, passaran per l’escenari de Cal Vedat, Luis Flores, Isabelita Márquez, OSHUN, Javi Ginés, Pedro Salazar i Maria Muñoz, que serà l’encarrega de la cloenda de la VIII edició de Fira Sud. Dissabte a la nit els visitants podran gaudir del concert d’Hotel Cochambre, a partir de les 23 h.

Enguany la població convidada és Paymogo (Huelva)

Consulta el programa complert