Celebra Sant Jordi amb nosaltres!

Ràdio Pineda estrena Whatsapp

Tallers, espectacles, xocolatada i les tradicionals parades de llibres i de roses són algunes de les propostes per celebrar la Diada de Sant Jordi.

Durant el transcurs del dia els autors pinedencs, Míriam Perálvarez, autora de «Impulso, Dulce Locura» i en Jordi Basart, autor de «4 Fichas», ens acompanyaran signant els seus nous llibres, a la plaça de les Mèlies.


Ràdio Pineda estrena Whatsapp!


Ràdio Pineda no es vol perdre la diada, i ha programat una jornada especial.
Al matí, emetrà en directe des de la plaça de les Mèlies un especial de «Dit i Fet» amb Olga Diéguez, Pep Basart i Maria Josep Hernàndez. I a la tarda, l’especial «La tarda és Nostra» amb Ricard Ubach en què els oients podran estrenar el whatsapp de l'emissora per demanar i, si s’escau, dedicar cançons (686 05 46 04) mitjançant missatges de veu, que es podran sentir per antena de 17 a 19 h. També a la tarda de Sant Jordi torna l'espai diari «Recomana'm un llibre» conduït per les professores de l’Escola d’Adults Natura, Ana María Mateo i Laura Ródenas, on diferents personatges de l’àmbit de la cultura, educació i de la societat pinedenca recomanen un llibre, en format de càpsula de 3 minuts a 2/4 de 6.


Tanmateix, Ràdio Pineda  vol celebrar Sant Jordi regalant llibres, amb la col·laboració de Mon d’Art de Pineda i la Llopa de Calella. Participa dient quin llibre et vols comprar i quin recomanes a través de les seves xarxes socials, trucant o a través del whatsapp. El sorteig el faran en directe, des de l’estand de Ràdio Pineda a la plaça de les Mèlies, abans de l’informatiu de les 13 h.


Diumenge 22


18 h a L’Auditori, espectacle familiar els Petits Prínceps


Música en viu, dansa, teatre i circ dedicat a tots els nens i nenes del món: a tots aquells nens i nenes que existeixen físicament i també a tots aquells altres que habiten dins l’ànima de tota persona adulta.


Dilluns, 23


Tot el dia, a la pl. de les Mèlies i a pl. d’Espanya, venda de roses i llibres, a càrrec de diverses entitats del municipi, així com signatura de llibres dels autors pinedencs Míriam Perálvarez i Jordi Basart.

En el decurs del matí a la pl. de les Mèlies, Taller de Poemes a càrrec de l’INS Pineda

De 10 a 13.30 h, Matinal Sant Jordi des de la Carpa de Ràdio Pineda situada a la pl. de les Mèlies. Especial «Dit i Fet» amb Olga Diéguez, Pep Basart i Maria Josep Hernàndez. I sorteig del concurs Sant Jordi.

De 17 a 19 h, La tarda és Nostra, especial Ràdio Pineda Sant Jordi, amb Ricard Ubach. Demana i dedica la teva cançó preferida. Envia un whatsapp amb missatge de veu al 686 05 46 04 i digues: Qui ets, des d’on estàs escoltant l’especial Sant Jordi, quina cançó vols escoltar i si vols a qui li vols dedicar. Ep! Les cançons, que siguin les més actuals possible!.

17.30 h a la Biblioteca M. Serra i Moret, Celebra Sant Jordi amb nosaltres: teatre, tallers, manualitats a càrrec del Cicle Formatiu d’Educació Infantil de l’INS Joan Coromines.

17.30 h a la pl. de les Mèlies, Festa Infantil, amb xocolatada i animació a càrrec de Corrandes.

Arxius adjunts