L’Ajuntament de Pineda de Mar presenta la nova página web turística «Visit Pineda»

<p class="rteleft">• www.visitpineda.com, un web innovador i adaptat a les noves tendències de comunicació <p class="rteleft">• El web inclou informació de la destinació com activitats, rutes i experiències per a les persones visitants

L'Ajuntament de Pineda de Mar ha presentat al Centre Innova el nou portal web de turisme municipal «Visit Pineda» (www.visitpineda.com), un portal turístic adaptat a les noves tendències de comunicació, que aposta per la innovació, l'adaptació i la implementació tecnològica vinculada a la promoció turística del nostre municipi.
El nou web és una plataforma presentada, inicialment, amb quatre idiomes diferents; català, castellà, anglès i francès, corresponents als idiomes més utilitzats a l'Oficina de Turisme de Pineda de Mar. Això no obstant, l'ajuntament està estudiant la possibilitat d'ampliar els idiomes del web, "fer facilitar la informació als segments turístics que arriben de països on es parlen altres idiomes", ha afirmat la Primera Tinenta d'alcalde i regidora de Promoció Econòmica i del Centre Innova, Carme Aragonès. La nova web s'ha adaptat a tots els dispositius i garanteix l'accessibilitat a la informació des de qualsevol mòbil, tauleta i/o ordinador.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, s'ha referit a la nova web com una "oficina de turisme al món virtual". El nou web és molt visual i atractiu, inclou informació sobre Pineda, els allotjaments, la restauració i el comerç, així com de propostes d'activitats i experiències. A més, permet descobrir la destinació turística a través d'un recorregut per la història i posa en manifest el nostre patrimoni cultural, les festes, fires, festivals, activitats, serveis i platges, fent que sigui, una finestra al món, en temps real.

A l'acte hi han assistit els principals representants del sector turístic, entre ells, el president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Joaquim Arnó; el president de Pineda Turística, Albert Buch i el president de Gremi d'Hoteleria el Maresme, el pinedenc Jordi Noguera. També una àmplia representació del sector comercial i empresarial de Pineda, el president de Gent de Pineda, Cristian Sánchez, i també representants del sector de la restauració.
L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha posat en relleu que «es tracta d'una eina molt important, que remarca tota l'oferta que tenim a Pineda». Ha destacat que és una bona notícia pel municipi, «fruit de la suma de molts esforços».

El president el Consorci de Promoció Turística del Maresme, Joaquim Arnó, ha dit en declaracions a Ràdio Pineda que «la web coincideix plenament amb un nou projecte FEDER dels 30 municipis del Maresme, en què es volen endreçar tots els recursos turístics i promocionar-los.» Ha dit que «Pineda ho té molt bé, està fent un bon treball i coincideix amb les intencions del Consorci».
El nou portal web turístic "Visit Pineda" forma part del projecte d'aposta tecnològica en relació a la promoció del municipi de Pineda de Mar, amb l’objectiu de promocionar la destinació de forma innovadora en l'entorn digital. Aquest projecte complementa la inauguració d'ara fa just un any, de la primera Oficina Digital i interactiva de Turisme de Catalunya, ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament de Pineda de Mar.

 

Arxius adjunts