Ràdio Pineda celebra aquest dimarts el Dia Mundial de la Ràdio amb dos programes especials: "Dit i Fet" i "És Migdia"

Dit i Fet estarà dedicat a les entitats esportives de Pineda És Migdia estarà dedicat al Dia Mundial de la Ràdio

Ràdio Pineda celebrarà aquest dimarts el Dia Mundial de la Ràdio amb dos programes especials, el Dit i Fet i l'És Migdia. El Dia Mundial de la Ràdio es commemora des del 1946, quan va ser establert per les Nacions Unides i enguany, està dedicat a la ràdio i l'esport.
Durant el matí, el programa Dit i Fet de Ràdio Pineda estarà dedicat a les entitats esportives de Pineda. Entre les 8 del matí i les 12 del migdia, junt amb la selecció musical radiofònica, Olga Diéguez parlarà amb les diferents associacions i clubs esportius, com són la UER Pineda, el Club Pineda Futbol Sala, el Racing Pineda, l'Aquahotel FC, el Club Ciclista i el Club de Petanca, entre d'altres. El primer entrevistat de la jornada serà el nostre company Rafa Soriano, conductor del programa esportiu de Ràdio Pineda, Minut 30.
I també demà dimarts, el programa És Migdia de Ràdio Pineda, que condueix Maria-Josep Hernàndez, estarà dedicat al Dia Mundial de la Ràdio. Farem una taula rodona amb els companys de Ràdio Calella, Ràdio Malgrat i Ràdio Santa Susanna, i també comptarem amb els responsables dels dos nous programes que hem estrenat a Ràdio Pineda: Otmar Schuster, que fa el programa musical juvenil dels dissabtes a la tarda, Megato 50 Europa, i Carles Gardeta, del programa Jazz de Nit. El programa és demà a 2/4 de 2 del migdia.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts