Pineda presenta la programació de la nova temporada de L’Auditori

L’obra de teatre Frankestein, entre les propostes de la nova programació Les entrades anticipades es poden adquirir, a partir d’avui, mitjançant la plataforma tictactiquet o bé a Can Comas

 L’Alcalde de Pineda de Mar Xavier Amor ha presentat a través del facebook live la programació de la nova temporada de L’Auditori del municipi. L’espectacle familiar "Ai Rateta, Rateta" marcarà l’inici de la nova programació del primer semestre 2018, la qual, disposa d’una varietat d’espectacles culturals per a tots els públics. Pel concert de Sant Joan, com ja és habitual, L’Auditori surt al carrer amb la funció de la "Flauta Màgica, variacions Dei-Furbi" a l’Espai Sant Jordi.
Frankestein, entre les propostes de la nova programació
Teatre, cinema, dansa, música i espectacles musicals per a públic familiar són algunes de les propostes culturals que hi ha programades a l’Auditori en el primer semestre, del 25 de febrer al 7 de juliol, que a més a més, acollirà la XVI Mostra de Teatre Amateur i el V Festival Internacional de Curtmetratges Cinemart.
L’espectacle familiar "Ai Rateta, Rateta!" basat en el musical del conte "La Rateta presumida" obrirà la programació familiar al 25 de febrer. El 22 d’abril tindrà lloc la funció "Petits Prínceps" una representació de nou circ molt ben executat que juga amb diverses disciplines com la música en viu, la dansa i el teatre; l’espectacle "L’endrapasomnis" amb música en directa de "La Tresca i la Verdesca" serà l’encarregada de tancar les propostes familiars el dia 17 de juny, aquesta proposta va ser l’espectacle guanyador del Premi de la Crítica 2014 al Millor Espectacle Familiar i Finalista al premi Enderrock al Millor Disc de Música Infantil i Familiar. Les funcions familiars estan programades els diumenges a les 18 h, estan recomanades per a nens a partir de 3 anys i el preu de l’entrada és de 5 € per persona.
Seguint amb la programació teatral trobem dues obres molt atractives; "Orgasmos" (10€) una comèdia que tracta sobre les diferències i convivència entre les dones i els homes, protagonitzada per Roger Pera i Sam Sànchez, la qual, es representarà el 3 de març a les 22 h; i el dia 15 d’abril, a les 18 h, L’Auditori acollirà "Frankenstein" (20 €) el clàssic de Mary Shelley sobre un dels monstres més famosos de la història que mostra les tenebres d’una societat incapaç d’assumir la diferència, un drama protagonitzat per en Joel Joan, l’Àngel Llàcer, en Lluís Marco, l’Albert Triola, Mada Puig i en Pere Vallribera.
Pineda de Mar ha tornat a retrobar-se amb el cinema des de la inauguració de L’Auditori l’abril de 2016. Es podran veure les pel·lícules "Tadeo Jones 2, el secret del Rei Mides" el dia 4 de març; "Wonder", l’1 d’abril; "Coco", el 6 de maig; "Valerian y la ciudad de los mil planetas", el 3 de juny. Totes les sessions de cinema estan programades a les 18 h i el preu de l’entrada individual és de 3 €.
Les propostes musicals comencen amb l’actuació de "Gospelizing, The Gospel Viu Choir" (10€) el dia 24 de març amb dues sessions, una a les 19.30 h i l’altre a les 22 h. Amb la compra de l’entrada l’espectador podrà inscriure’s prèviament, a Can Comas, al taller de gospel que el director Moisès Sala impartirà a l’Espai Sara Llorens d’11 a 14 h del mateix dissabte. El dia 14 d’abril, a les 19 h, L’Auditori acull sota el seu paraigües el Concert de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell (5 €) organitzada per l’Associació Cultural Mare Nostrum, les entrades es podran comprar una hora abans a l’Auditori; el 13 de maig, a les 18 h, els "Tenors" (10 €) ompliran la sala amb un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre; La Cantaora de flamenc "Argentina" (15 €) dos cops nominada als Latin Grammy (2013 i 2015) emplenarà d’emoció la sala des del primer minut, fent així, una experiència única, el dia 2 de juny a les 22 h. I el dia 24 de juny, a les 22 h, L’Auditori surt al carrer i aterra a l’Espai Sant Jordi amb el Concert de Sant Joan "La Flauta Màgica. Variacions Dei Furbu" (5 €).
La companyia Sol Picó serà l’encarregada de portar la dansa amb l'espectacle "One-Hit Wonders" a L’Auditori el dia 26 de maig. Una funció que no deixarà indiferent a ningú, gràcies al llenguatge àcid i irònic de l’emblemàtica Sol Picó.
Es poden comprar les entrades anticipades a través de auditoripineda.tictactiquet.com/ca/events/ i a Can Comas (de dilluns a divendres de 9 a 14 h). També es poden adquirir mateix Auditori una hora abans de cada espectacle, en cas que no s'hagin exhaurit.
L’Auditori avança un tast de la programació de la Tardor 2018
El cantautor Manu Guix, la cantant Big Mama Montse i l’obra de teatre “Un cop l’any” amb David Verdaguer i Mar Ulldemolins són algunes de les propostes establertes en el programa de L’Auditori Tardor 2018.

 

Galeria d'imatges