Aprovada per ple la construcció de la nova rotonda situada a la carretera N-II al barri de Les Creus

Té com a objectiu la millora substancial de l'accessibilitat als barris de Les Creus i Can Pelai

Té com a objectiu la millora substancial de l’accessibilitat als barris de les Creus i de Can PelaiAhir es va aprovar per ple la creació de la nova rotonda situada a la carretera N-II al kilòmetre 670, al barri de Les Creus. Es construirà en la cruïlla entre la carretera N-II i l'avinguda dels Tarongers, situada davant del grup empresarial Serhs.

Aquesta intersecció circular té com a objectiu la millora substancial de l’accessibilitat als barris de les Creus i de Can Pelai i la connexió entre aquestes dues zones en ambdós sentits, actualment inexistents. A més a més, de facilitar i alleugerir, als veïns de Pineda que vulguin accedir al barri de Les Creus, en episodis de pluges intenses, on actualment, s’esdevé un problema per la inundació de la Riera.

Un altre dels objectius és facilitar l'accessibilitat a l'espai comercial Mercadona, el qual, farà front a més de la meitat de la despesa econòmica del pressupost i preveure la mobilitat i distribució en el desenvolupament del pla parcial nº1.

La circulació en el carrer Garbí no es veurà afectada tot i que s'eliminarà un dels carrils d'aparcaments en l'àmbit de la rotonda, mantenint l'aparcament en semi-bateria adjunt a la carretera.

En la calçada lateral sud, zona de Can Pelai, la construcció de la rotonda suposarà l'adaptació de l'accés provat i de la parada de bus, així com de l'accés a la calçada lateral. L'accés i sortida de l'Avinguda Tarongers es produirà de manera directa des de la mateixa rotonda millorant de manera important la mobilitat d'aquest sector i facilitant l’accés als dos sentits de la marxa (direcció Girona i també direcció Barcelona).

Entre les calçades laterals i la carretera NII es mantindran les illetes longitudinals separadores seguint el criteri actual.