Pineda de Mar dóna la benvinguda a les festes amb l’encesa de llums

El programa inclou la inauguració de la pista de gel que estarà oberta fins al 7 de gener

El programa de l’encesa de llums de Nadal tindrà lloc als principals eixos comercials del municipi. Començarà a Poblenou, a les 17.00 h, amb una xocolatada popular, a càrrec de l'Associació de Veïns Unió de Poblenou, que tindrà lloc a la plaça del Pilar. A continuació, a les 17.30 h, hi haurà l'encesa de llums de Nadal amb l'animació dels personatges Disney i la visita del Pare Noel a càrrec de l’Associació Gent de Pineda.

El programa de l’encesa de llums continuarà a Pineda centre, a les 17.00 h, on tindrà lloc la cantada de nadales a càrrec de la Coral Infantil de la Parròquia de Santa Maria, a la plaça d’Espanya. Al mateix lloc i fins a les 18.30 h, hi haurà l’espectacle “Els pastorets en titelles” per a tota la família. Tot seguit es produirà l’encesa oficial de la campanya de nadal i la inauguració de la pista de patinatge a càrrec del Club de Patinatge Artístic de Pineda. La visita del Pare Noel tancarà l’acte amb una xocolatada popular a càrrec de l’Associació Gent de Pineda.

Quart any de pista de patinatge a Pineda de Mar

La pista de patinatge és de gel sintètic, de material 100% ecològic, respectuós amb el medi ambient i té 180m2.Romandrà oberta de l’1 de desembre fins al 7 de gener. El preu de l’entrada és de 2,00 euros i els establiments comercials adherits a la campanya obsequiaran als seus clients amb tiquets gratuïts. D’altra banda, l’Ajuntament de Pineda de Mar ha distribuït tiquets gratuïts a tots els infants matriculats a les escoles de primària del municipi.

Fira de Nadal i més d’un centenar activitats aquestes festes a Pineda

La programació de Nadal a Pineda de Mar inclou més d’un centenar d’activitats per a totes les edats: tallers, demostracions d’oficis antics, jocs gegants per a tota la família, música al carrer, teatre, animacions, cercaviles i dansa.

 

 

Arxius adjunts