Pineda col·labora amb l’associació la Patim per la compra d’una ambulància medicalitzada i un aparell d'ecografia pel Centre de Salut de Mampatim

Es preveu minimitzar la mort prenatal de la zona de Mampatim

Dins del marc de polítiques de cooperació, Pineda de Mar col·labora amb l’associació pinedenca la Patim, per la compra d’una ambulància medicalitzada i un aparell d’ecografia pel Centre de Salut de Mampatim, Senegal. S’espera millorar la qualitat de vida d’un total de 16.848 habitants.
Es pretén facilitat i agilitzar la mobilitat en cas d’emergència mèdica de les poblacions veïnes a Mampatim, les quals estan situades a més de 63 km de distància. L’objectiu principal és minimitzar i evitar la mort prenatal que pateixen en aquesta zona, ja que, tenen l’índex de mortalitat més elevat d’aquesta franja.
El passat divendres, 3 de novembre, l’alcalde Xavier Amor juntament amb la Regidora Mª Pilar Fernández, Sandra Villarte, Sònia Moraleda i el Regidor Javier Aguirre, van fer entrega de la clau de l’ambulància al president de la Patim, Amadou Tidiane Balde. I es preveu que avui enviïn tot l’equipament mèdic, així com l’ambulància, al poble senegalès de Mampatim.

Arxius adjunts