Comunicat de l'Ajuntament de Pineda de Mar

Arrel de les actuacions produïdes el 1 d'octubre de 2017 a diferents municipis...

L'alcalde de Pineda de Mar condemna enèrgicament les càrregues policials que es van produir ahir en el transcurs de la jornada de participació i mobilització ciutadana arreu de Catalunya. Mostra el seu respecte cap a totes les accions cíviques que s'haurien d'haver desenvolupat en "pau, independentment que s'estigui més o menys d'acord amb l'1-O". L'alcalde ha destacat el correcte desenvolupament de la jornada a Pineda i ha expressat el seu suport a les persones ferides d'altres municipis, espera nt la seva ràpida recuperació.

Xavier Amor ha expressat la seva preocupació per la situació i per les conseqüències que es poden produir amb la convivència i ha apel·lat tant al govern estatal com al de la Generalitat"a que s'asseguin a una taula a dialogar", ja que és la única via possible per cercar una solució. "Mai s'arriba tard si al final hi ha un acord", ha afegit.

D'acord amb els representants dels treballadors i treballadores de l'ajuntament de Pineda de Mar i atenent a la crida al conjunt de la societat catalana feta per la Taula per la Democràcia, us convoquem a una concentració davant l'Ajuntament avui dilluns dia 2 d'octubre, des de les 12 fins les 12.15h.