L'Ajuntament de Pineda de Mar i la FAGEM, Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme signen un conveni per promoure noves oportunitats d'ocupació al muncipi

La FAGEM aglutina les principals associacions i gremis empresarials de la comarca.

L'ajuntament de Pineda de Mar i la FAGEM han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'establir entre d'altre, espais per promoure conjuntament formació per a persones en situació de desocupació i la localització a Pineda de Mar de noves empreses.


Amb la present col·laboració s'espera, tanmateix facilitar als empresaris accés a eines i programes de millora de la competitivitat empresarial, promoure el creixement i consolidació de les empreses, la millora de l'ocupabilitat de les persones demandants d'ocupació, donar suport als emprenedors que vulguin crear noves empreses, i a les empreses que vulguin iniciar noves àrees d'activitat.
En definitiva es pretén fomentar espais de col·laboració entre emprenedors, empreses, centres de formació, persones demandants d'ocupació per la generació de noves oportunitats d'ocupació.

 

 201709 - FAGEM

Per al compliment dels anteriors objectius, la FAGEM com a interlocutor amb les empreses del territori, col·laborarà amb la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Pineda de Mar, per afavorir la inserció laboral de les persones demandants d'ocupació de Pineda de Mar, fent difusió d'aquest servei entre les empreses associades i col·laborant en la prospecció de les necessitats del teixit empresarial del municipi i el seu entorn.També promourà la participació i utilització dels serveis i activitats de l'Ajuntament de Pineda de Mar, a través del Centre Innova, dirigits a empreses i emprenedors/es.

Comunicarà i difondrà, mitjançant els instruments de comunicació que té amb les empreses del territori, els esdeveniments, formacions i altres actes d’interès per les empreses que l'Ajuntament de Pineda de Mar ofereixi, amb la voluntat de incrementar l’impacte dels mateixos entre les empreses.

Difondrà i promourà la participació a totes les activitats i notícies d’interès mutu que Ii siguin comunicades per l'Ajuntament de Pineda de Mar. I compartirà amb l'Ajuntament de Pineda de Mar, la seva proposta formativa per empreses (jornades, sessions formatives i esdeveniments específics), quan s’escaigui.