L'Escola d'Adults Natura fa les matriculacions amb més oferta educativa en formació i idiomes

Ja es fan les matriculacions per al curs vinent a l'Escola d'Adults municipal Natura de Pineda

Com a novetats, a més de 4 nivells d'anglès, oferiran dos nivells de francès i italià, i grups de conversa dels tres idiomes. També faran per primera vegada un curs d'alfabetització digital i un curs de preparació per obtenir la nacionalitat. Ja es fan les matriculacions per al curs vinent a l'Escola d'Adults municipal Natura de Pineda. L'Escola d'Adults ofereix un any més l'obtenció del títol en educació secundària, la preparació per a la prova d’accés als cicles de grau mitjà i per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior, i també la preparació per a la prova d’accés a la universitat per majors de 25 i de 45 anys.

L'Escola d'Adults també ofereix els estudis oficials d'anglès, amb la preparació per a tots els nivell, des del bàsic fins al First Certificade, i permet accedir als títols oficials. Aquest any incorporen també el francès i i l'italià, així com els grups de conversa.També hi ha les aules d’acolliment lingüístic per a persones estrangeres i el curs de Castellà per a persones estrangeres. Des de l'any passat, l'escola ofereix també el curs «COMPETIC» per facilitar l’adquisició de la competència digital, un certificat que ara es demana a molts llocs de treball. També ofereixen el l'Instrumental I, un curs adreçat a persones que volen aprendre a llegir i escriure, i l'Instrumental III, el curs preparatori per la secundària.

Més informació sobre els cursos i novetats a podeu trucar a l'Escola d'Adults: 93 767 15 60 (ext. 5 o 254) i per correu electrònic

escoladadults@depineda.cat
http://www.escolaadultsnatura.wordpress.com 

Arxius adjunts