Nova temporada de teatre, música i cinema a l'Auditori de Pineda de Mar

<ul> <li>L’obra de teatre Art, entre les propostes de la nova temporada de l’Auditori</li> <li>Les entrades es podran adquirir a partir del setembre a Can Comas i a través de tictactiquet</li> </ul>

 

 

 

La programació de teatre, música i cinema de l'últim trimestre de 2017, entre el 8 d'octubre i el 23 de desembre, inclou 3 sessions de cinema, 4 espectacles teatrals i 3 concerts a l'Auditori de Pineda de Mar. Les entrades anticipades estaran a la venda a partir del setembre a través de www.tictactiquet.com i a Can Comas (de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h). També se'n podran comprar al mateix Auditori una hora abans de cada espectacle, en cas que no s'hagin exhaurit.

Pel que fa a cinema, es podran veure les pel·lícules "Pirates del Carib 5. La venjança de Salazar" el dia 8 d'octubre a les 18:30h; "Cars 3", el 5 de novembre a les 18h; i La Bella i la Bèstia, el 3 de desembre a les 18:30h. El preu de cada sessió de cinema és de 3 euros.

"La nena dels pardals" (5 euros), un espectacle per a públic familiar, obrirà la programació teatral el 15 d'octubre a les 18h. El 12 de novembre, també a les 18h, tindrà lloc l'espectacle de teatre musical "Paradise" (10 euros); i "Aladdin #the pop musical" (5 euros), també de teatre musical, està programat per al 17 de desembre, a les 18:30h. "Art" (20 euros), de Yasmina Reza, amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, es representarà a l'Auditori el 9 de desembre a les 22h.

I pel que fa a música, obrirà la temporada el "Concert Cor L'Aixa: A la flor del teu jardí" (5 euros) el 21 d'octubre a les 22h; el 18 de novembre "Bluelounge Quartet" (5 euros) oferirà un concert a les 22h; i tancarà la temporada a l'Auditori el tradicional Concert de Nadal (gratuït), el 23 de desembre a les 19h, a càrrec de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà (OCE).

Galeria d'imatges

Arxius adjunts