127 nens i nenes es beneficien dels ajuts de l’Ajuntament de Pineda de Mar per a participar als casals d’estiu del municipi

Amb 1030 inscrits, el casal esportiu de Can Xaubet bat el rècord de participants, aquest estiu

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha destinat aquest any 7.500 euros del pressupost municipal a ajuts als infants per a participar als casals d’estiu del municipi. Aquest 2017 s’han atorgat un total de 127 beques, 31 més que al 2016. El Consistori atorga beques d’aquest tipus des de l’any 2006.

El campus esportiu de Can Xaubet batrà aquest estiu el rècord de participació, amb 1030 infants inscrits, 267 més que al 2016. Aquest és un casal esportiu on es practiquen esports d’equip (futbol, bàsquet, hoquei, handbol), individuals (atletisme, triatló) o per parelles (tenis, bàdminton) i esports tradicionals (jocs populars), i hi ha dues modalitats: per a nens i nenes de 3 a 6 anys, el MiniXau; i per a infants de 7 a 14 anys, el XauJunior.

Es fan també activitats recreatives i sessions especials dinamitzades de ioga i de karate kyokushinkai. Les activitats es desenvolupen en horari de 8h a 18h i s’ofereix servei de menjador, que és optatiu. Cada dia es practica una hora de natació, que va inclosa en el preu setmanal (32,35 euros). Les activitats es duen a terme dins del recinte del complex esportiu, a la pista del pavelló poliesportiu, al camp de futbol de gespa, a les piscines i a les sales d’activitats dirigides. També hi ha programades una bicicletada i sortides i excursions a Marineland, al Waterworld, al Gnomo Park, al Planeta Màgic o al Parc Francesc Macià.

Arxius adjunts