Samarretes Solidàries

<b>1 € de cada samarreta anirà destinat íntegrament al projecte Casa Ronald McDonald de la Fundació Infantil Ronald McDonald</b>

Vols viure la Festa Major de Pineda de Mar d’una manera original, participativa i solidària? Doncs t’ho posem molt fàcil.Només has de comprar la samarreta solidària de la Festa Major. El preu és de 4 euros i un d’ells anirà destinat íntegrament al projecte "Casa Ronald McDonald" de la Fundació Infantil Ronald McDonald.

Les Cases Ronald McDonald, ajuden a les famílies que tenen fills amb malalties greus que requereixen tractaments de llarga duració i especialitzats, els quals, només poden tractar-se en hospitals molt concrets ubicats en grans ciutats com Barcelona, Madrid, Màlaga i València. Que sovint estan lluny dels seus habitatges, aquest fet, provoca que moltes famílies hagin de desplaçar-se lluny de la seva llar per poder tractar els seus fills. Crear una llar fora de la llar, respon a dues necessitats fonamentals del projecte; per una banda, influeix positivament en la recuperació de nens i nenes malalts i per altra banda, ajuda a les famílies a poder-se centrar en la curació dels seus fills, despreocupant-se dels problemes logístics que comporta desplaçar-se fora de la seva residència habitual.

"Leones" és un curtmetratge dirigit per en Daniel Sánchez Arévalo, que mostra la realitat de moltes famílies quan s’han de desplaçar lluny de la seva llar pel tractament mèdic del seu fill, i ho fan a través del projecte Casa Ronald McDonald

 


La sèrie de les samarretes és limitada fins a exhaurir existències i es poden adquirir de dilluns a divendres a Can Comas de 9 a 14 h, de dissabte a diumenge, a l’oficina de turisme de 9.30 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h i per la Festa Major, al punt d’informació a la Pl. Mèlies d’11 a 14 h i de 18 a 21 h.