Activitats d'estiu a les platges de Pineda de Mar

Totes les activitats són gratuïtes

A principis de juliol es va presentar el catàleg de platges 2017 que inclou tots els serveis de les platges pinedenques i el programa d'activitats d'estiu gratuïtes, que s'adrecen tant a grans com a petits, i que es desenvoluparan diàriament fins a mitjans de setembre. Pel que fa al programa d'activitats d'estiu, fins al 17 de setembre, cada dia de 10:30 a 18h, estarà obert a la Platja dels Pescadors l’espai Baby Center per a nadons i nens i nenes fins a 6 anys, un espai únic a Catalunya pensat per al lleure infantil i per facilitar a les famílies la seva estada a la platja. Ofereix activitats dirigides per monitors en un espai dotat d'aire condicionat i lavabo, i compta amb canviadors, trones, microones, nevera, rentamans, llitets i un sofà per a l'alletament, tot l'equipament necessari per facilitar l'estada de les famílies a la platja. Els nadons i nens que participin en les activitats del Baby Center han d'anar acompanyats d'un adult responsable.

També fins al 17 de setembre la Platja dels Pescadors acollirà el Mini Beach Club, on s'ofereixen tallers, activitats i jocs d'aigua cada dia, i festa de l'escuma els divendres. L'Espai Mini Beach Club acollirà també, fins al 15 de setembre, sessions esportives amb la col·laboració del Complex Municipal Esportiu Can Xaubet, d'Aquagym (tots els dimarts, dimecres, dijous i divendres d'11 a 11:40h), Zumba (els dilluns i divendres d'11:45 a 12:15h), Balls llatins (els dimecres d'11:45 a 12:15h) i Soft Gym (els dimarts i els dijous d'11:45 a 12:15h). Així mateix, ja estan disponibles els diferents espais esportius a les platges de Pineda. Concretament, s’ha habilitat espais i xarxes per a la pràctica de vòlei i porteries per a jugar a futbol. Aquests espais estan distribuïts en diferents ubicacions de la platja de Pineda:

 

Platja dels Pins- 1 camp de vòlei i 2 porteries de futbol platja
Platja dels Pescadors (alçada guingueta la Calma) - 1 camp de vòlei
Platja dels Pescadors (alçada C/. Roger de Llúria)- 1 camp de vòlei
Platja de la Riera (al nord del C/. Camós)- 1 camp de vòlei
Platja Poblenou (al costat guingueta Santi's)- 2 camps de vòlei i 2 porteries de futbol platja

Totes les activitats programades al Baby Center, Mini Beach Club i activitats esportives així com l’ús dels espais esportius (futbol platja i vòlei) són gratuïts i de lliure accés.

Arxius adjunts