1.133 curts de més de 50 països s’han presentat al IV Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda de Mar

Del 4 al 8 de juliol es projectaran a l’Auditori els 26 curtmetratges seleccionats

26 pel·lícules han estat les pre-seleccionades d’entre les 1.133 que s’han presentat a concurs a la IV edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda de Mar, i es podran veure projectades a l’Auditori de Pineda entre el 4 i el 8 de juliol. Aquest any el Festival estrenarà una producció pròpia dirigida per Marçal Mora, una història de pirates i corsaris que centra la trama en la Pineda del segle XVI i en l’emblemàtic personatge “Dragut”. Es projectarà a la plaça Espanya el dimarts dia 4 a les 22h.

 

Els curtmetratges que es podran veure provenen de Catalunya, d’Espanya, de França i d’Itàlia, i són de temàtica diversa: social, relacions familiars, comèdia, ficció, drama i thriller. 

 

El dissabte dia 8 a les 21h tindrà lloc l’acte de cloenda del Festival i es lliuraran els premis Vila de Pineda, al millor curt d’animació, a la millor comèdia i finalment el Premi del Públic. Aquest premi serà el resultat de les votacions del públic podrà emetre a cada una de les projeccions. El preu del tiquet de l'acte de Cloenda és de 25 euros, amb el sopar inclòs. Per fer la reserva s'ha de trucar al telèfon 686 24 56 48

El Festival de Curtmetratges de Pineda de Mar l’organitza CinemArt amb el suport de l’Ajuntament de Pineda de Mar.  Podeu consultar tot el programa aquí.