El "397 Hip-hop Festival" és una activitat d'interès turístic centrada en el hip-hop, l'art urbà i el breakdance

 Les activitats tindran lloc a la Platja dels Pins

El dissabte 15 de juliol, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar organitza la cinquena edició del "397 Hip-hop Festival", un esdeveniment centrat en la promoció de la cultura urbana i "underground", atesa la tradició cultural i l'arrelament existent a nivell local entre la població juvenil en relació al hip-hop, el rap o el graffiti.

Les activitats del festival tindran lloc a la Platja dels Pins, des de les 10:00h del matí fins a les 2:00h de la matinada, i es comptarà amb un ampli cartell d'actuacions musicals amb artistes de hip-hop del panorama local, comarcal i nacional com "CHX", "El de la Gorra", "Ronin Grin", "Pure Nigga", "Erik Herve", "Ricky Hombre Libre", "Hadem", "Demo y DJ Kapi", "Hache Girona", "La Kosta Basta", "Socio y Jum", "Entelequia" i "Acros".

Durant el festival també es realitzaran exhibicions i tallers de graffitis i de breakdance, així com també espais de micro lliure i improvisacions per als assistents. Totes les activitats del festival són gratuïtes.

En l'àmbit de la cultura urbana i el hip-hop, el municipi de Pineda de Mar compta amb grups i col·lectius a nivell local, com "La Kosta Basta", que compten amb una trajectòria que va més enllà d'una dècada Les programacions musicals relacionades amb el hip-hop han estat una constant al municipi des dels inicis del segle XXI, amb presència habitual dins dels programes de la Festa Major, així com a través de la realització d'activitats alternatives, moltes de les quals han estat promogudes amb la participació de la població juvenil i, fins i tot, adolescent. Precisament, a partir d'aquesta tradició cultural, enguany s'ha determinat que el "397 Hip-hop Festival" sigui considerat un esdeveniment d'interès turístic a nivell local.

Arxius adjunts